E8262828-619F-4090-B172-F7A2AB8DFFEC

Alienke

"Eind 2022 viel ik erg ongelukkig en blesseerde ik mijn heiligbeen/bil. Een traject van foto’s, mri scan maken en trajecten bij verschillende fysio’s volgden.

Deze pijnlijke en langdurige blessure zorgde ervoor ik veel pijn ervaarde bij o.a. zitten en bewegen. Na verschillende fysio’s te hebben gezien, had ik al iets progressie geboekt - zitten kon inmiddels weer redelijk pijnloos, maar bewegen nog niet. Zodoende kwam ik eind februari 2024 bij Wilbert terecht.

A.d.h.v. de loopanalyse gingen we aan de slag met oefeningen. Wilbert zorgde voor tools om thuis ook aan de slag te kunnen: dagelijks thuis aan de bak. Het was een zoektocht om de juiste oefeningen voor mijn lichaam te vinden, maar eenmaal gevonden merkte ik dat ik meer controle kreeg over mijn spieren.

Ik ben er nog niet, maar boek zeker progressie in het pijnvrij-bewegen. Mijn postuur is na 4 maand ook al een stuk verbeterd. Ik verwacht in de komende tijd nog meer progressie te boeken.

Bijvangst - ik gebruikte altijd steunzolen, maar ik merk dat mijn voeten er minder afhankelijk van zijn geworden. Wellicht heb ik ze aan het eind van het traject helemaal niet meer nodig.

Wilbert is doelgericht, professioneel en prettig in de omgang. Ik zou hem zeker aanbevelen!"