E8262828-619F-4090-B172-F7A2AB8DFFEC

Esther

"In September 2023 kwam ik bij Wilbert terecht nadat ik al 1 jaar lang pijn had en van alles had geprobeerd; osteopathie, een aantal sessies bij de chiropractor, de fysiotherapeut en Dry Needle sessies. Niets bleek te werken en de pijn in mijn heup / bekken & schouderblad/ ribbenkast werden alleen maar erger.

Sporten zonder pijn lukte niet meer en dagelijkse simpele dingen zoals schoenen aantrekken, opstaan uit een stoel, bukken, wandelen, autorijden … het deed vreselijke pijn! Het hield mij op den duur ook uit mijn slaap wat zorgde voor een hoop vermoeidheid & frustraties.

Ik deed een loopanalyse bij Wilbert en hij zag waar het mis ging, waarom mijn postuur scheef stond. We zijn meteen aan de slag gegaan met specifieke oefeningen. Om mijn ribbenkast / schouderblad weer recht te krijgen en mijn heup / bekken weer sterk te maken.

Het traject duurde iets langer dan gehoopt en verwacht; maar uiteindelijk ben ik zo goed als pijnvrij! Dit door dagelijks specifieke oefeningen thuis te doen en een wekelijkse 1:1 training bij Wilbert.

Wilbert ik wil je enorm bedanken voor al je tijd en geduld! Fijn dat je verder hebt willen kijken, juist toen het complexer bleek te zijn dan gedacht. Daar waar andere mij niet meer verder konden helpen, zag én had jij nog mogelijkheden. Ik kan Subthiele Coaching dan ook aan iedereen aanbevelen!!"